Tänään grillattiin. Lautasella:
Poron ribsit
timjamiporkkanat
fetasalaatti
Vihreän talon kesämähnä
Vakaa aikomus oli myös syödä ulkona mutta hyttyset asettuivat poikkiteloin ja ajoivat meidät sisälle.
Vihreän talon kesämähnää piti kokeilla oitis ja wau miten hyvää! Vähän kuin tsatsikia mutta ei kuitenkaan. Tuli kesäruokapöytäämme jäädäkseen.
Poroa tilattiin joskus viime syksynä puolikkaan vasan verran. Poron liha on kyllä erinomaista kaikilla tavoin laitettuna. Nämä ribsit hautuivat ensin 120-asteisessa uunissa 5 tuntia ja grillattiin sen jälkeen maustekastikkeella ja chipotle-jauheella sivellen. Poron ja ylikypsän lihan kanssa on vaan vaikea epäonnistua.
Myös timjamiporkkanat valmistuivat grillissä. Jäävät mukavan napakoiksi ja saavan jännän makean maun tällä tavalla valmistettuna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti