lauantai 4. elokuuta 2018

Kesäisiä kirppislöytöjä

Kesällä ei ole paljoa tullut kirppiksillä kierrettyä, mutta muutaman kerran sentään ja fb-kirppikseltä (ihanan Rättei, retroi ja lumpui -ryhmän hautajaisista) tein muutaman emalihankinnan.


Finelin sydän-kulho on ollut haaveissa. Tämä on ihana pienempi koko, tosi näppärä! Niin ja kaunis. Näille kulhoille on tähän vuodenaikaan käyttöä, kun puutarhasta haetaan milloin mitäkin.


Matkalla Lounais-Suomeen tein pienen pit stopin Salossa, ja kävin Aarresaari-kirppiksellä. Salo on kyllä kirppistelijöiden taivas. Siellä on useampi iso, hyvä pöytäkirppis, paljon hienoa tavaraa ja hintataso oikein kohdallaan. Itsellä oli koirat autossa ulkona ja vähän pissahätä jonka takia kiersin kirppiksen varsin ripeästi. Pari kivaa juttua kuitenkin löysin.

Finelin ihanan väriset kulhot, kuva ei tee värille oikeutta mutta nämä on sellaiset hienot sammalenvihreät. Ja ihan eri kokoiset kuin mun aiemmat kulhot, näitä on kyllä valmistettu ihan miljoonassa eri koossa.


Grapponiaa on tullut viime aikoina mukavasti kirppiksillä vastaan. Haaveilen mehusetistä eri väreissä, ja se on tässä jo ihan kivalla alulla :). Aarresaaresta löytyi kokoelmaan kannu. Ah tuota sinistä väriä, ihana!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti