maanantai 8. helmikuuta 2016

Retro on okei

Välillä ihailen vaalean seesteisiä sisustuksia, minimalismia ja selkeyttä. Ja sitten välillä... en.

Finnmirrorin peili löytyi kirppikseltä kympillä. Siitä tulee meidän ulkosaunan peili... sauna vaan vielä puuttuu. Peilin edessä jenipankki Japanista, johon säilötään 2e kolikot. Sen edessä lapsuudenkodista meille kulkeutunut muovimuki. Ja Bodyshopin säästölipas 90-luvulta, retroa se alkaa olla sekin.


Tämä tuoli (25e kirppislöytö) jaksaa ihastuttaa aina vaan. Puuosat ovat niin kauniin patinoituneet ja verhoilukangas räväkän värikäs. Photobomber tuossa vieressä poseeraa, kun luulee että hän on kuvauksen kohteena.

Tuolin selkänojalla roikkuva käsilaukku löytyi kesällä Amsterdamista vintageliikkeestä 20 eurolla. Oli pitkän harkinnan tulos, onneksi mukana oli ystävä joka kannusti ostoksille. Laukku on mielettömän paksua, laadukasta nahkaa ja just hyvän kokoinen.
Sarviksen Majuri-henkareita onnistuin pelastamaan roskiskuormasta kolme kappaletta työpaikan muuttaessa uuteen osoitteeseen. Kunto ei ole ihan moitteeton mutta ei kai sitä voi ilmaiselta odottaakaan.
Olisipa hieno sellainen avonaulakko jossa olisi pekästään näitä... Aika hinnoissaan tuntuvat olevan, oikeasti näitä myydään Torissa 10e/kpl! Henkareita...
Leipälaatikon sain ystävältä koska se muistutti häntä minun leipomastani saaristolaisleivästä. Hyvin sinne limppu sopisikin. Laatikossa ei ole minkään valtakunnan leimaa saati valmistusmaata, mistä lie peräisin mutta aikamoinen väripilkkuhan tämä on.

2 kommenttia: