keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Makuuhuoneessa


Toisin kun otsikosta voisi päätellä luvassa ei ole mitään sopimatonta tekstiä...

Pönttöuuni makuuhuoneessa on yksi unelmieni täyttymys.
Pönttöuuni ja hirsiseinät, paljon muuta ei makuuhuoneeseen taideta tarvita.Uskaltauduin hankkimaan uuden lasipullon hajonneen tilalle. Tämä on pikkuisen tukevampaa lasia ja vähän pienempi. Pestä en kyllä uskalla...
No okei, tämä on vähän "last season" mutta muodikkuus nyt ei ole ennenkään meillä ollut kovin painava kriteeri.


Meillä on Sotkasta hankittu kotimainen älyvaahtosänky, joka on yksi parhaita huonekaluostoksiamme. Valitsimme patjoiksi kovimmat mahdolliset, ja tässä sängyssä kyllä nukutaan ihan mahdottoman hyvin.
Käytämme tuplaleveää peittoa, kesäisin Porin villa ja peite ohutta villatäytteistä ja talvisin Ikean paksua untuvapeittoa. Porin villa ja peitteeltä tilasimme myös tyynyn, ikäväkseni täytyy olla niin monen muun bloggaajan kanssa hieman eri mieltä, sillä meillä ei näistä tuotteista ole kauheasti pidetty. Untuva on epäeettinen valinta monellakin tapaa, mutta ei ainakaan tällä kokemuksella villastakaan sille kilpailijaksi ole.


Pönttöuunissa on symppis karhuluukku. Lisäksi on erillinen ritilä niitä hetkiä varten, kun haluaa tuijotella tulta sängystä. Pönttiksessä on nyt pakkasten tultua ollut joka päivä tulet iltapäivästä,  jolloin pellin saa sopivasti kiinni ennen nukkumaanmenoa. Siinä se suloisesti meidän uniamme lämmittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti