maanantai 20. maaliskuuta 2017

Ensimmäinen kevät

Ensimmäinen kevät kotona <3

Se etenee hurjaa vauhtia ja näyttää juuri nyt tältä:


Viherkasvit kokivat kevätfreesauksen; yksi sai kokonaan uudet mullat, muut vain hieman lisämultaa, lannoitepuikkoja sekä suihkun.

Plantagenista tarttui muutama uusikin kaveri matkaan, kuten yllä olevat kukkivat kaktukset (miten tuo on mahdollistakaan??)


Talvella fb-kirppiksen kautta ostamani posliiniköynnös sai paikan leivinuunin päältä.Keittiön pöydälle hankin haaveilemani kodinonnen aiemmista epäonnistumisista huolimatta. Jospa tämä olisi edeltäjiään pitkäikäisempi.


Chilit ovat itäneet mukavasti ja tänään koulin osan isompiin ruukkuihin. Meillä oli nyt käytössä kivivillakuutiot ja ne olikin ihan käteviä upottaa multaan sellaisenaan. Chilien kanssa mennään ihan luonnonvalolla joten toivotaan kirkkaita päiviä, että ehtivät vielä satoikään kesän aikana.

Kyllä kevät omassa pihassa on hienoa aikaa!


2 kommenttia:

  1. Tänä vuonna päätin suosiolla ostaa valmiita taimia niin säästyy sekä aika että hermot :D Kirkkaita kevätpäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin olen monena kesänä päättänyt, mutta talven aikana sitä aina kerää jotain uutta puhtia ja uskoa onnistumiseen ja taas mennään :D. Samoin sinne ihanaa ensimmäistä kevättä uudessa kodissa!

      Poista