torstai 6. elokuuta 2015

Kesän parhaat pyyhkeet

Kolin reissua suunnitellessa tuli ajankohtaiseksi retkipyyhkeiden hankinta. Ilmiselvä vaihtoehto oli ihanan Kettukarkin hamam-pyyhkeet, joita on monella taholla hyviksi kehuttu. Laitoin tilausta menemään, tilasin miehelle mustan ja itselle harmaan ison pyyhkeen, muutaman keittiöpyyhkeen sekä kotimaisen Mayn hunaja-rosmariinisaippuan. Laitoin tilauksen lisätiedoiksi toiveen, että pikaista toimitusta toivotaan koska pyyhkeet pitäisi saada reissun päälle mukaan. No siitä olin turhaan huolissani, lähetys tuli muutamassa päivässä kauniisti paketoituna kivan viestin kera.





Olimme pyyhkeisiin erittäin tyytyväisiä vaelluksella. Ne ovat kevyet, hyvin kuivaavat ja nopeasti kuivuvat. Ja tosi kauniin näköiset. Tykkään paljon myös keittiöpyyhkeistä, nimenomaan tuon kuivaavuuden ja kuivuvuuden takia ja ovat myös hyvän kokoiset keittiöön.


Eihän tässä sitten todella vielä kaikki, Kolilta kun ajeltiin mökille päin oli sähköpostiin tullut viesti Vihreästä talosta, siellä oli arvottu mitäs muutakaan kuin Kettukarkin hamam-pyyhkeitä saippuan kera ja olin onnellinen voittaja! Niinpä tänään noudin postista (jossa makuutin pakettia päiväkaupalla) Kettukarkin paketin, jossa oli vielä kaksi suurta hamam-pyyhettä lisää sekä ihanaa Terrible twins laventeli-saippuaa.  Ensimmäinen blogiarvontavoitto ja heti näin mahtava!
Laventelin tuoksu on muuten huumannut pääni. Palotalossa meillä oli laventelin tuoksuinen kynttilä, käytössä aina ennen asuntoesittelyjä. Oli sitten pakko hankkia tänne uuteenkin kotiin samanlainen. Muuten en tuoksukynttilöistä välitä mutta laventelin tuoksuun olen koukussa.

Kiitokset Vihreään taloon ja Kettukarkille kesäni ilostuttamisesta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti