maanantai 30. toukokuuta 2016

Huonon päivän kirppiskierros

Elämä potkii taas päähän niin että kypärän tässä tarvitsisi. Lähdin etsimään hyvää mieltä kirppiksiltä, joskushan sen sieltä hetkellisesti löytää ja niin kävi nytkin.

Kirppislöydöt kuvataan nykyään näin: kaikki kasaan pöydälle, kuvaus ja äkkiä käyttöön.


Marimekon olkalaukku, suomalaisen naisen vakiovaruste. Minulla on ollut näitä kolme ennen tätä, ja kaikki kovassa käytössä. Viimeisin jäi palotaloon mutta kaksi edellistä käytetty puhki asti. Kympin hintaa pikkuisen nikottelin mutta hyväksi havaittu ja Suomessa valmistettu, menköön.Kotimaiset nahkakengät Aaltosen tehtaalta, hinta 2 euroa. Käytetyt mutta käyttökelpoiset, ihanat jalassa ja sopivat. Ah mikä löytö. Ja ihan sopivasti kasarit.


Vanhat verkonpainot ostin fb-kirppikseltä, maksoin kaikista kolmesta posteineen 35 euroa. Peukut pystyyn etteivät koe aiv-pullon kohtaloa. Koirien vetolelukin tuli mukaan kuvaan, näitä ostan eläinsuojeluyhdistyksen kirppispöydältä koska olen liian laiska tekemään itse.


Kotimainen nahkalompakko 1e. En kyllä lompakkoa ollut vailla mutta kotimaista työtä tähän hintaan ei vaan voinut jättää sinnekään. Logona m, mikä ikinä liekään.


Body shopin säästölippaan oli joku tuonut myyntiin 50 sentin hintaan. Jotenkin sen huokuu 90-luvun nostalgiaa ja lipsahti ostoskoriin vaikka yksi tällainen löytyi jo kotoa ennestään. Olin suuri Body shopin fani yläasteikäisenä, osasin valikoiman ja hinnat ulkoa ja lähes jokainen tuote tuli kokeiltua. Erityisen ihania oli nämä oheiskrääsät kuten penaalit, kynät ja muut tilpehöörit.


Arabian kukkaruukulla kunto vähän roisi, aluslautanen puuttuu ja hinta 0,50e. Lautanen löytyi toiselta kirppikseltä eurolla, pärjätköön keskenään.


Riihimäen 2 litran apilatölkki, kansi ei alkuperäinen mutta olemassa kuitenkin. Hinta 8e, vähän siinä ja siinä oliko liikaa mutta purkki on kyllä nätti.

Ja vielä yksi Ultima Thule varaston jatkeeksi 6e. 


2 kommenttia:

 1. Kuulostaapas kirppistelysi kovin tutulta :) Itselläni mukaan tarttuu myös aina jotain varaston jatkeeksi. Niin kuin aiemmat kymmenet ja kymmenet erilaiset juomalasit ei jo kahdelle hengelle ja vieraileville tähdille riittäisi.
  Kiva, että olit jättänyt kommentin blogiini. Sitä kautta löysin tieni tänne sinun blogiisi. Ja voi, kuinka jotenkin tuntuu kovin tutulta. Ihan tuntui, kuin olisi omia puuhiaan voinut lukea toisen tekeminä. :)
  Jään varmasti seurailemaan kuulumisiasi.
  Ihania kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, tuntui kuin olisi omia juttujaan lukenut sinun blogista :). Jotain samaa hulluuttahan meistä keräilijöistä kaiketi löytyy...
   Aurinkoista kesää myös sinulle!!

   Poista