perjantai 10. kesäkuuta 2016

Riihimäeltä, päivää

Riihimäen lasi on alkukesän kunniaksi päässyt kodissamme esiin monella tapaa. 
Riihimäen lasiesineitä on kertynyt ihan kunniallinen liuta, vaikken ihan alkuun tästä värilasista oikein innostunutkaan. Kuitenkin riihimäkeläiset ovat käytössä osoittautuneet kauniiksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi ja päätyvät usein niin arkisiin kuin juhlavampiin kattauksiin.


Keittiössä ne säilyttävät milloin mitäkin. Kaunista ja käytännöllistä.


En olisi Helena Tynellin Pala-maljakkoa 5 eurolla kotiin kuskatessani arvannut, miten näkyville se kodissamme päätyy. Se vaan sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.


Ja voi että näitä Lumihiutaleita. Miten en ole aiemmin tajunnut hankkia näitä! Niin kauniita, käteen sopivia ja kaikkien kanssa yhteen sopivia. Löysin fb-kirppikseltä taas muutaman lisää ja ovat olleet saapumisestaan lähtien kovassa käytössä. 


Viime aikoina on ollut ilmeisesti myös hieman liikaa aikaa (ja rahaa), kun nettikirppiksiltä on tullut hankittua yhtä sun toista. Yllä olevien Lumihiutaleiden lisäksi meille kotiutui ensimmäiset keltaiset Grapponiat. 


Nämä kyllä tulivat myöskin jäädäkseen ja ovat olleet jo monenlaisissa kattauksissa osallisina. Grapponian väreistä eniten silmiäni hivelee tämän mahtavan keltaisen lisäksi vihreä ja sininen, ja haaveilenkin sekalaisesta setistä juomalaseja ja kannusta. 
Sopuhintaisia on vähän vaikea löytää mutta eipä tässä kiirettä ole, ostetaan kun tulee intoa ja löytyy sopivan hintaisia. 


Sitten innostuin vielä shoppailemaan tällaiset vanhat verkonmerkit. Näitä olen pitkään ihaillut mutta ei ole oikein osunut sopivaa ja sopivan hintaista settiä eteen. Nämä sitten itselleni lunastin 35 euron yhteishintaan.Kesän vihreät ja keltaiset ovat vallanneet talon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti