maanantai 22. elokuuta 2016

Sukkia muuton alta

Keskeneräisiä neuletöitä on niin hankalaa pakata järkevästi että oli pakko tehdä vähän valmiiksi näitä ikuisuusprojekteja. Muuten on neuletehtaalla ollut hiljaista.


Broken Seed Stitch -sukat ovat Ravelryn mukaan valmistuneet 16. tammikuuta, nyt sain ne vihdoin prässiin (=kasteltu froteepyyhe saunan lauteilla) ja kuvattua. Malli on tosi kiva ja tuo nätisti esille moniväriset langat, mutta jotenkin neulominen tökki ja valmistuttuaan en tykännytkään näistä, niinpä hylkäsin ne kaapin perälle. Nyt näyttävätkin taas ihan kivoille, eihän sitä tiedä vaikka pääsisivät käyttöön. Lankana näissä valkoinen Novita Nalle ja maailman ihanimman värinen Nalle Taika monivärinen.


Muita ihania -talvisukat ne vasta tökkikin. Aloitettu 20.3. ja nyt saatettu valmiiksi. Malli on ihan jees mutta ei mun taidoille, kirjoneuleesta tuli aika epätasaista ja osin kiristävän puristavaa ja osittain liian löysää. Etenkin nuo kolmella värillä toteutettavat osuudet olivat liikaa, lisäksi värimaailmakin alkoi kyllästyttää, olinhan jo tehnyt lähes samoista väreistä Anelmaiset. No lopputulos kyllä palkitsi sitten kuitenkin.

Vielä keskeneräisiksi jäivät yksi neuletakki joka tuskin ennen muuttoa valmistuu, sekä kadoksissa olevat vihreät villasukat, mahdollisesti jo muuttolaatikkoon pakatut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti