tiistai 8. elokuuta 2017

Loppukesän tunnelmaa

Kesäloma lähenee loppuaan ja edessä on syksyn viilenevät illat, arkirutiinit, harrastukset, työmatkat, kasvimaan ja kasvihuoneen talviteloille laitto, syysistutukset ja tunnelmoinnit kynttilänvalossa.

Tässä kuitenkin vielä tunnelmia kesäisestä kodista.


Kuisti on kesällä ihana! Rottinkituoli ja -pöytä löytyivät vintiltä, tuoli tosin kaipaa pientä fiksausta ennen kuin on istumakuntoinen :)
Yleensä kuisti on täynnä kenkiä ja erinäistä lähtevää ja saapuvaa tavaraa mutta on oikein toimiva tila siinäkin tarkoituksessa.


Kunnostimme kuistille navetasta löytyneen puulaatikon polttopuiden säilytystä ajatellen. Laatikko on tosin klapeja odotellessa täyttynyt erinäisellä roinalla joten en tiedä mahtuuko sinne polttopuita ensinkään.
Laatikko on oikeasti kestopuinen puutarhavälinelaatikko. Se hiottiin ja maalattiin Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla.


Tuvan pöytää ovat koristaneet pihalta kerätyt kimput.Finel-kokoelmaa :)


Kesävieraat ovat lähteneet tältä erää ja talon väki vetää henkeä loppukesän haasteita odotellessa.

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia♥ niin kesäfiilistä kuvissa.. Miten tuo kesä aina sujahtaakin niin äkkiä:) Kesälle aina suunnittelee vaikka kuinka kaikkea tekemistä vaan eihän sitä millään kaikkea sitten kerkiäkkään:))Suloinen on pötköttelijä alimmassa kuvassa!! Mukavaa elokuun jatkoa🌸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Niin se kesä menee aina nopsaan vaikka tykkään kyllä tästäkin vuodenajasta, kun nautiskellaan kesän rippeistä ja odotellaan syksyä <3

   Poista
 2. Ihana ilmaus tuo "kesän rippeet" Tuo mieleen täytekakun rippeet, usein ne parhaat maut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan totta! Aika hyviä makuja ne onkin kun aamuisin aurinko nousee sumuisille pelloille :)

   Poista