torstai 22. tammikuuta 2015

Arkipäivän kirppiskierros

Piipahdus lähikirppiksellä. Vanhat Hartwallin puulaatikot ovat kiusanneet minua siellä jo kuukauden verran, ja tänään päätin hakea ne pois. Alunperin laatikoita oli kolme, nyt oli jäljellä kaksi mutta niistäkin toinen oli niin huonokuntoinen, että päädyin tuomaan kotiin vain yhden. Hinta (30e) kirpaisi pahasti, ja siksi ostopäätöstä pitikin näin kauan venyttää. Mutta eipä niitä nyt tähän hätään tullut halvemmallakaan vastaan, joten maksettava oli.
Kivasti se tuonne penkin alle kyllä sopii, en ihan osannut päättää saako hän säilöä lehtiä vai vinyylejä, toistaiseksi vinyylit voitti mutta katsotaan. Myös keskimmäisessä kuvassa näkyvät Glorian Ruoka&viini -lehdet lähtivät kirppikseltä mukaan 1e/kpl. Lueskelin ko. lehteä hiljattain ystävän luona ja ihastuin, katsotaan kestääkö ihastus useamman numeron lukemista.

Lisäksi kirppikseltä löytyi vielä nahkainen(?) pikkulaukku. 


Laukun materiaalia on nyt kolmen ihmisen voimin ihmetelty, emmekä kukaan osanneet päättää onko se nahkaa. Ainakin hyvin laadukasta keinonahkaa jos sitä on. Nopealla googletuksella en Joop! -merkiltä tekonahkalaukkuja löytänyt. Hinta ei ollut paha (2,50e) ja pikkulaukulle oli tarvetta.

No sitten ruokakaupan kautta kotiin. Paha ostomania oli päällä, ja kauppias oli laittanut tulppaanit tarjoukseen... Mukaanhan ne lähti vaikka tulppaaniaika ei mielestäni ole ihan vielä eikä värivalikoima huimannut päätä. Vaan kauniitahan ne vaan on.Maljakkona on eilen Lanttilasta 4 eurolla löytynyt kanneton Riihimäen lasipurkki.

Sitten kohdalle osui vielä Muumimuki-hylly... En ole keräilijä (Toven juhlatkin jäi ostamatta, kun ei rillimukia ole sattunut silmiin), mutta tämä Muumitalo-muki on kyllä kiva!


Muutamia Muumimukeja meille on kaappeihin siunaantunut lähinnä lahjoina, joten käyttöön tämä ehdottomasti pääsee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti