tiistai 28. huhtikuuta 2015

Aiv-pullo

Olen jonkin aikaa katsellut isoja ihania lasipulloja, näitä joissa aiv-rehua olen kuullut säilytettävän.  Aikamoisissa hinnoissa tuntuvat pyörivän, mutta vihdoin löytyi torista yksi kohtuuhintainen. Eilen kävin hakemassa sen Leppävaarasta asti. 

Eihän tämä oikein tähän asuntoon mahdu, mutta makuuhuoneessa olisi kuitenkin kiva tunnelman tuoja. Ehkä siihen voisi laittaa jopa valosarjan talvella, vaikka en olekaan yhtään vielä lämmennyt valosarjoille sisätiloissa.

Pullo oli priimakunnossa mutta hieman likainen, päällä jotain tarranjälkiä ja sisällä pikku tahraa ja roskaa. Ajattelin laittaa sen yöksi täyteen Fairyliuosta ja katsella päällä olevia tahroja sitten sen jälkeen.

Toin pullon kaatosateessa autosta ja otin innoissani kuvan jonka lähetin kaverille, koira mallaa kokoa ja keittiö on, köh, arkisiivossaan.


Enpä arvannut että kuva jäi ainoaksi. Tänään huuhtelin Fairyliuoksia ja heitin pullon kylppärin lattialle johon se hajosi miljooniin osiin. Heippa ihana pullo sinne lasinkeräykseen, et sitten halunnut tänne missä ei sinulle täydellistä paikkaa olisi ollutkaan. 

Ei kun uutta löytöä metsästämään. Voin sanoa, että kyllä harmittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti