lauantai 16. heinäkuuta 2016

Kotiin

Ensin meillä oli haaveena lopettaa nykyiset työt ja ruveta maajusseiksi. Se olisi kuitenkin vienyt aikaa, joten puolitoista vuotta sitten päätimme, että sitä odotellessa etsimme talon pääkaupunkiseudulta. Vanha hirsitalo isolla tontilla oli haaveissa, kohtuullisen matkan päässä työpaikoista. Pari tarjousta tehtiin ja yksi jo hyväksyttiinkin mutta oman asunnon myynti takkusi ja lopulta se paloi. Muutimme vuokralle vanhaan omakotitaloon, mikä oli ehdottomasti parasta mitä tuossa tilanteessa voimme toivoa.

Vuosi on vierähtänyt tilapäisasunnossa. Vaan nyt on kaupat tehty ja muuttoa odotellaan, me pääsemme vihdoinkin omaan kotiin.
Palotalon tilalle rakennettiin uusi talo ja myös se saa valmistuttuaan uudet asukkaat meidän tilalle.


Ensimmäistä kertaa oma koti, jossa voi halutessaan asua vaikka loppuelämän. Pois väliaikaisuudesta. Ainahan voi elämä yllättää mutta ensimmäistä kertaa ei jo muuttovaiheessa ole suunnitelmia muuttaa pois.


Ihan oma sininen pirtti, peltomaisema ja soratie. Koti.
  

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3. Toivotaan että oppirahat elämän liiasta suunnittelemisesta olisi nyt maksettu... Kiitollisia olemme jokaisesta päivästä joka nyt ennen ja jälkeen muuton eletään :)

   Poista
 2. Paljon paljon onnea! Mahtava juttu. Tuo se sitten onkin mukava hetki. Suunnittelua, haaveilua ja toteutusta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Onhan tämä odottelu ihan mukavaa, vaikka aika tuntuukin matelevan :)

  VastaaPoista