tiistai 4. lokakuuta 2016

Tuvan uudet verhot

Kyllä Marimekon verhot vaan kuuluu meidän kotiin.

Rivarissa ne olivat Fokukset, jotka valitettavasti olivat saaneet niin paljon kekäleitä päällensä että olivat aika reikäiset kun kämppää tyhjennettiin.

Tähän taloon kaipasin jotain vähän perinteisempää. Hillityn sävyistä mutta näyttävää. Valinta osui Marimekon Satula-kuosiin. 


En omista ompelukonetta, joten teetin verhot ompeluineen liikkeessä. Hintaahan niille tulee, mutta sijoitus on pitkäikäinen ja niin meidän näköinen.

Muutos oli kyllä mieletön verhottomaan tupaan nähden; alkuun tuntui pimeältä, mutta samalla tupa sai niin paljon kodikkaamman ilmeen.


Tuvassa on yksi suurempi ja yksi pienempi ikkuna, joten Satula-verhot menivät isoon ikkunaan. Pienempään laitoin Ikean valmispellavaverhon vain yhdelle puolelle, jotta valoa tulisi kuitenkin sisään. 

Keltaisen maton myötä tupa on kovin keltainen. Ehkä se talven jaksaa ilahduttaa, mutta tulevaisuudessa seinät ja lattia tulevat saamaan uutta väriä.

Tuvan valaisin on myöskin "uusi". Halusimme perinteisen, talon ikään sopivan mutta yksinkertaisen kattokruunun ja sopiva löytyi Wiljamista Tampereelta. Miehellä sattui olemaan juuri Tampereen ohi ajoa joten noutokin onnistui, ja valaisin sopii kyllä tupaan aivan loistavasti ja oli juuri sitä mitä etsimme.


2 kommenttia:

  1. Olen arastellut tosi paljon muiden kuin valkoisten verhojen hankintaa. Nyt tuo Satula-kuosi näyttää kyllä tosi hyvältä, harkintaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit! Itse olen tykästynyt värikkäisiin ja kuviollisiin verhoihin, nämä on jopa omaan makuuni melko hillityt :)

      Poista