sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Erään vapaan sunnuntain aamuna

Lokakuun toinen. Pitkät varjot, etelän ruska on kauneimmillaan.

On tullut tavaksi pitkinä, kiireettöminä aamuina keittää kuppi kahvia mukaan ja lähteä koirien kanssa "tarkastamaan tilukset" eli kiertämään tontti. 

Tervetuloa aamukierrokselle :)

Pelargonit ovat edelleen pihalla, koska kukkivat täysillä ja yöt ovat vielä pysyneet lämpiminä. 

Häivähdys kesästä, ruusut kukkivat vielä. Tontilla on todella paljon ruusupensaita, ovat ihania tuoksussaan ja väreissään mutta valitettavasti tuovat sen verran ampiaisia ja tukkivat kulkuteitä että tuleva kokemaan kovaa karsintaa.


Tällä penkillä haluaisin juoda aamukahvini vielä mummuna. Pientä laittoa se kaipaisi mutta kestää istumista vielä juuri ja juuri. Voisiko paljon parempaa aamukahvipaikkaa ollakaan.Tontilla on myös valtava vaahtera ja paljon sen pieniä poikasia. Onneksi mies googletti tänään, että haravointi on täysin turhaa puuhaa. Uskoin ilomielin.

4 kommenttia:

 1. Haravoida voi jos on kiinnostusta ja pahimmat paikat saa siistiksi mutta hankkikaa lehtipuhallin. Se kannattaa ja pieni määrä lehtiä voi jäädä maahankin.

  VastaaPoista
 2. Jäin lukemaan blogiasi pidemmälle. Aika hurjia juttuja olette kohdanneet! Kaikkea hyvää teille uuteen kotiin, näyttää aivan ihanalle <3

  (Sait myös juuri yhden vakilukijan lisää.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos jäät lukemaan juttuja! Sinun blogi on myös ollut seurannassa :). Joo onhan tässä ollut kaikenlaista...
   Ollaankin pohdittu tuntuuko tämä nyt sitten jotenkin paremmalta kaiken tämän jälkeen. Vaikea sanoa, kun ei ole kokemusta siitä helposta tiestä ja onhan sitä monilla asiat niin paljon huonomminkin, mutta tuntuu kyllä hemmetin hyvältä olla vihdoin kotona <3

   Poista