tiistai 31. lokakuuta 2017

Emalisekoaminen

Jonkinlainen sekoaminen tapahtui nettikirppistä selatessa ja pari Finelin ihanuutta muutti meille. 

Finelin astiat ja erityisesti nämä kuviolliset ovat hinnoissaan, mutta kyllä ne vaan niin ihanasti meille sopivat arkea piristämään. Nämä ostokset olivat kuntoonsa nähden ihan siedettävän hintaisia. Minulle esineiden käyttöarvo on tärkeä ja kaikki kirppisostoksemme ovat meille ihan normikäytössä. Emaliastioita en toki pese astianpesukoneessa, ja koitan varjella raapimasta niitä millään metallisilla keittiövälineillä.

Kirsikka on Esteri Tomulan suunnittelema kuosi vuodelta 1969.Toinen löytö oli jääkaappirasia myöskin Tomulan suunnittelemalla Vegeta-kuosilla. Vegeta-rasiat ovat olleet tuotannossa v. 1965-1970. Jääkaappirasiat ovat melkoisissa hinnoissa mutta tämän hinta nyt oli kuntoon nähden ihan siedettävä. Ja on se kyllä ihan mahdottoman kaunis, ja säilytän näissä siemenpusseja puutarhaa varten. Jääkaappirasioita täytyy kyllä tilaisuuden tullen hankkia vielä lisää. 

2 kommenttia:

  1. Tuo kirsikka-kuvio on ihana! Mä olen vähän luopunut osasta emalista, mutta rakkaimmat kyllä pysyy (mm. tatti).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meilläkin emalikiintiö alkaa olla aikalailla täysi... Mutta näitä kuviollisia on välillä niin kovin vaikea vastustaa :D

      Poista