perjantai 9. helmikuuta 2018

Kirppislöydot in action

Minulle on tärkeää, että kirppiksiltä kotiin roudaamani tavarat tulevat käyttöön. Haluan katsella kauniita esineitä arjessa enkä piilottaa niitä vitriineihin. On ihanaa kaivella kaapeista löytöjä esille ja vähän vaihdella esillä olevia esineitä. Ja värejä, niistähän meillä tykätään.


Pieni Miranda-kulho on tosi käyttökelpoinen ja yleensä pitää sisällään jotain naposteltavaa kuten pähkinöitä tai karkkeja. Salon Aarresaari-kirppikselle jättämäni iso tummanvihreä Miranda vähän kaduttaa edelleen, jospa sellainen vielä tulisi vastaan. Tai pieni vihreäkin olisi ihana.


Kissanruuat löysivät säilytyspaikan Riihimäen lasipurkista. Nuo Riihimäen purkit on kyllä niin käyttökelpoisia. Mortteli on mummun peruja ja sekin meillä usein käytössä. 
Myös yhteen väliin taajaan vastaan tulleet saviastiat ovat kaikki löytäneet käyttötarkoituksen ja sopivat kivasti vähän rustiikkiseen keittiöömme.


Keittiön avohyllyillä esineet (ja täälläkin kissanruokaa... uusi sisustustrendimme selvästi :D ) ovat kauniisti esillä vaikka usein pölykerroksen alla ja sotkuisen näköisenä. Harkinnassa on avohyllyjen korvaaminen laatikoilla, mutta toisaalta on näissä hyllyissäkin puolensa...

2 kommenttia:

  1. pöly.olenkohan kuullut sen sanan joskus.minua ei onneksi pahemmin stressaa,ukkoani kylläkin.

    VastaaPoista
  2. Mirandat on kauniita. Mua vähän harmittaa, että en aikoinaan hankkinut niitä, kun nyt tuntuu, että niiden(kin) hinnat nousussa.

    VastaaPoista