maanantai 19. helmikuuta 2018

Lasikuorma kirppikseltä


Huiman aurinkoinen talvipäivä ja pitkästä aikaa kotikylän kirppiksellä, joka olikin muuttanut uuteen paikkaan. 
Grapponiaa olen etsiskellyt kirppiksiltä monet kerrat, mutta se tahtoo olla aivan järkyttävissä hinnoissa eikä sitä kauheasti ole myynnissäkään. No nyt onnisti.

Keltaiset jälkiruokakulhot (ne pienemmät) 10e/kpl, pöytään jäi vielä kolme kappaletta kun en voinut investoida kuin kahteen. Sininen juomalasi oli niinikään kympin. Haluaisin keräillä Grapponiaa eri väreissä mutta pääasiassa myynnissä näkyy keltaista, ruskeaa ja kirkasta. Keltainen on kyllä myös aivan ihana sävy, oikein aurinkoinen ja kirkas.Arkikäytössä meillä on juomalaseina näitä vanhan mallisia Kartioita, ja niitä löytyi nyt 4e kappalehintaan (kauniin) harmaassa sävyssä. Kaappiin näitä ei kyllä olisi mahtunut enää yhtäkään mutta eipä niitä tuohon hintaan voinut sinnekään jättää... Meidän kaikki Kartiot ovat kirppislöytöjä.


Lasipurkkeja meillä on kosolti ja niitä ostankin vain, jos löytyy joku erikoisen mallinen tai ihan poikkeuksellisen hyväkuntoinen yksilö. Tämä Karhulan keittiöpurkki maksoi 17 euroa ja oli aivan priimassa kunnossa kantta myöten. Käyttöähän näille purkeille kyllä löytyy.


Sellaisia lasilöytöjä! Ehkäpä tästä kevättä kohti taas kirppisintokin nostaa päätään!

5 kommenttia:

 1. sinulla oli tuuria kun oli noin hyvä kansikin purkissa.ei löydy usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on ja usein ne aika huonokuntoisetkin on tosi kovissa hinnoissa :)

   Poista
 2. Ihania lasiesineitä. Tuo Grapponia on kerrassaan hurmaava <3

  VastaaPoista
 3. Hyvät lasilöydöt! Grapponia on harmillisen hinnoissaan usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään näin tuollaisen samanlaisen keltaisen kipon Tuusulan Femmatorilla hintaan 23e :O. Että kyllä jotkut siitä kehtaa pyytää :D

   Poista