tiistai 17. helmikuuta 2015

Ihan vähän kirppiksellä...

Tänään kävin koluamassa paikkakunnan kaksi kirppistä läpi. Tavoitteena oli löytää töihin jotain päällepantavaa, joten syynäsin pöydät ihan normaaliakin tarkemmin. Ja kaikenlaista pientähän sitä tarttui mukaan, hieman "ostin kun halvalla sain" -osastoa ja toki niitä vaatteitakin.


Astiatarjonta pääsi yllättämään pitkästä aikaa, ja jotain löytyi jopa ihan sopuhinnalla. Kivi-tuikut harmaa ja vedenvihreä 6,50e/kpl. En tiennyt kerääväni Kivi-tuikkuja mutta ilmeisesti näin nyt sitten kuitenkin on. Hinta oli ok kun yleensä näistä pyydetään se kymppi. Iittala Boy -lasit 4,50e/kpl. Ensimmäiset Boyni olen ostanut jo niiden ilmestyessä ja nämä nyt on pakko ottaa mukaan aina kun niihin törmää. Harmillisesti isompia, 40cl laseja ei juurikaan näy. Näissäkin hinta ihan ok, aiemmin olen maksanut vitosen. 
Peltipurkki lähti oikeastaan hinnan takia, siinä hinta 4e kun näillä normaalisti kymppi (mikä on aika ylihinta vanhasta purkista...). Kynttilänjalka sopii ihanasti edellisten joukkoon ja sillä hintaa 1,50e. (Koirahan se meinasi mukavasti nollata koko kirppisreissun peruuttamalla päin jakkaralla olevaa asetelmaa niin että Kivet ja Boyt lenteli pitkin lattioita... Onneksi Iittalan laatu kestää pienet törmäilyt)


Juhannustansseissa hintalappu 1e, Tine Solheimin Leikkiä langoilla 3e. En juurikaan osta omaksi kirjoja, tai jos ostan luen ne ja laitan kiertoon. Sen verran on tullut muutettua ettei kirjoja enää huvita keräillä. Lisäksi niitä kirjoja joita oikeasti lukisi vielä sen toisenkin kerran on todella vähän.


Vaatteitakaan en ole aikoihin ostanut kirpparilta, kun en millään jaksa penkoa sotkuisia pöytiä enkä etenkään sovittaa. No tänään oli kriteerinä halpa hinta ja se ettei sovittaa tarvi. Löysin muutaman pöydän joissa koko ja hintataso miellyttivät, ja niistä mukaan Onlyn musta trikootunika 2,50e, KappAhlin musta neule 2e sekä kuvassa (ryppyisenä ja pimeässä) näkyvä PTA:n neule 3,60. Neule oli hauskan värinen, todella siistin näköinen ja osoittautui kooltaan ihan täydelliseksi. Siihen kuuluu myös saman värinen liivi jonka käyttötarkoitusta en ihan heti vielä keksinyt.

Talo jota kävimme katsomassa oli ihana... Tarjous on sisällä joten saa nähdä kuinka käy. Taloon olisin löytänyt tänään jo pari tosi kivaa lipastoa, mutta päädyin sitten kuitenkin odottamaan että kaupat on tehty ennen kuin alan kalustaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti