keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Syksyn taittajaiset

Keskellä pimeintä syksyä päätimme järjestää tuparit täällä vuokraluukussamme. Meillähän on tilaa aivan valtavasti, ja monet kauempaa tulevat ystävät tulivat ihan yökylään. Niinpä meillä oli illalla tupaantuliaiset ja sen perään pyjamabileet. Kolmevitoset täällä juhlivat aamuyöhön saakka ja kyllä oli mukavaa! Tällaista sitä syksyn keskelle juuri tarvitsee.


Tarjoiluihin haimme näitä herkkumakujamme eli kauden makuja ja lähiruokaa. Luomupossua tilattiin Raakatorista ja siiat paikallisesta kalakaupasta ja savustettiin itse sähkösavustimessa. Sienet tietty itse poimittuja, suppikset ihan tästä "meidän" tontin vierestä. 
Meillä ei ole kauheasti kokemusta juhlien järjestämisestä, ja jännittikin kovasti miten ruuat riittävät kaikille vieraille. No hyvin riitti ja hyvin tuntui maistuvan tällainen kausisapuska.

Tuparilahjojakin saatiin, eikä voi ystäviämme mielikuvituksen puutteesta moittia.Sammutusvälineet tulivatkin tarpeeseen, vaahtosammutinta on nimittäin jo tässä talossa kertaalleen tarvittu kun takka ei lähtenytkään vetämään ihan toivotulla tavalla... Mutta se on sitten toinen tarina se. 

Tällä sitä taas jaksaa jatkaa pitkää pimeää syksyä! Totta puhuen syysaamut ovat kyllä olleet nyt niin kauniita, aurinkoisen kirpeitä ettei tässä syksyssä mitään valittamista ole. Pimeyttä vastaan käyn kynttilöin ja päivisin nautitaan kauniista syksyisestä luonnosta. Ja kun vielä lisää pimenee voikin kääntää katseet ja odotukset kohti joulua ja sen jälkeen kevättä.


 Eilen piipahdettiin Ikeassa hakemassa hieman paksumpi peitto, enkä tunnu nykyään sieltä pääsevän ulos ilman huonekasveja. Nyt mukaan lähti reunustraakkipuu (hintaa huimat 1,49e) ja sille tämä "blogiruukku".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti