tiistai 14. kesäkuuta 2016

Kesä ja kirppikset

Taisin viime kesänäkin mainita, miten kesä on kirppiskiertäjän joulu. Meinasi jo kevään mittaan tuskastuttaa kun ei oikein mitään järkevää tullut vastaan (mitä ei kyllä blogia lukiessa uskoisi...), mutta nyt kävimme ystävän kanssa muutamalla Loviisan ja Porvoon kirppiksillä ja tein tosi kivoja löytöjä.


Arabian tummansiniset kynttilänjalat 6,50e /kpl. Mitään nimeä en näille ole löytänyt, saa ehdottaa?




Aloe ruukkuineen 2e, aluslautanen 0,50e. Viherkasvien ostaminen kirppikseltä on kyllä kuin rahaa pankkiin laittaisi, niissä todella laatu ja hinta kohtaavat.



Lautanen on piippuleimainen, nappasin sen isosta kasasta tasseja, kaikki muutaman kymmenen sentin hintaisia.



Aurinkoiset aamut hellivät viherkasveja eteläikkunalla. Kaktukset muuttivat jo ulos kun yölämpötilat alkavat olla 10 asteen lämpöisemmällä puolella.


Arabian kukkaruukun ostin fb-kirppikseltä 20e hintaan kaveriksi tuolle nuhjuiselle siniselle. Tämä ruskea on ihan priimassa kunnossa.



Myös Arabia Fenno -kuppi tuli vastaan fb-kirppiksellä ja ostin sen oitis. Fennoa ei kauheasti näy liikenteessä joten ehjät kupit ostan kyllä pois.


Kupin kotiuduttua huomasinkin sen olevan vanhoja kuppejani suurempi. Hauskaa että tuohon aikaan on edes valmistettu eri kokoisia kuppeja, liekö tämä sitten teenjuojille vai kenelle tarkoitettu.


Tavallinen arkinen vapaapäivän aamukahvikin muuttuu luksukseksi näillä astioilla.



Esteri Tomulan Rosa baccara -seinälautanen löytyi 15 euron hintaan. Ostin, kun halvalla sain...


Emalinen, ruotsalaisvalmisteinen saippuakuppi maksoi 4 euroa ja oli niin kauniisti patinoitunut että nappasin sen koriini. Ei tälle kyllä vielä mitään paikkaa ole, mutta olkoon sitten talon hankinnan kriteerinä, että saippuakuppini sopii vessaan.

4 kommenttia:

  1. Moi! Löysin blogisi vasta ja tuun ihan hulluks, kun luen näitä sun postauksia! Tulee niin järkyttävä himo kirpparille ettei oo tosikaan! :) Harrastan siis itsekin sekä live että nettikirppiksiä ja aika harva tavara meille uutena enää tuleekaan. Mä oon vaan huuuuuomattavasti pihimpi kirppuilija, enkä tosiaankaan maksa arabiasta enkä muustakaan noin kovia hintoja. Mulla saattaakin ihan hyvin jäädä vaikka eurosta kiinni ostoksen teko, jos koen sen euron olevan liikaa just kyseisestä tavarasta. Ja usein tän takia kotona ottaakin päähän, että sinne se nyt jäi yhden euron takia. :D Hyviä kirppistelyjä, mä jäin lukijaks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että blogini herätti tunteita :) !!
      Mulla on kyllä viime aikoina mennyt vähän keräilyn puolelle ja jos jotain haluan niin tulee maksettua välillä enemmänkin. Yhtä Finelin kattilaa katselin taannoin 100e hintaan, siinä kyllä meni jo raja että liika se on liikaa mullekin...

      Mukavaa kesän jatkoa ja antoisia kirppiskierroksia sinulle!

      Poista
  2. Ihania löytöjä, varsinkin nuo Fennot! Sinulla on kyllä muutenkin kivan tyylinen blogi, jään seuraamaan mielenkiinnolla! :)

    http://www.lily.fi/blogit/annie-mink

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla!
      Ensimmäiset Fennot olen perinyt isovanhemmiltani ja niitä kyllä tulee kerättyä aina kun tielle osuu :).

      Lämpöistä kesäviikonloppua sinulle!

      Poista