torstai 31. joulukuuta 2015

Uuteen vuoteen

Vuosi 2015 on ollut erikoinen ja raskas. Ikäviä yllätyksiä, pettymyksiä, huonoja uutisia. Ja samalla ei koskaan ennen ole näin paljon tarvittu ja saatu apua, tukea, rakkautta ja myötäelämistä. Surua, iloa, kaipausta ja toivoa, sitä lienee elämä myös ensi vuonna, mutta toivottavasti hieman mukavampien tapahtumien kera.

kuva: http://kapina.net/sonea/wp-content/uploads/2013/12/friends_bunny_kitty.jpg

Henkilökohtaisen elämän lisäksi yhteiskunnallinen tilanne ja erityisesti niiden heikompien asema mietityttää. Toivon tulevalta vuodelta kunniotusta toisiamme kohtaan, yhteisöllisyyttä, vastuunkantoa erityisesti itseltäni mutta myös koko muuttuvalta yhteiskunnalta.

Raketit meiltä vain näin blogin välityksellä.

http://kuono.fi/wp-content/uploads/2014/12/uusivuosi2.jpg

Vanhempi koiramme pelkää kovasti pauketta. Luulin nykyisen asuinpaikkamme olevan rauhallinen ja hiljainen mutta kyllä täällä aika tavalla on paukkunut, ei toki mitään verrattuna edelliseen paikkaan jossa paukkui 24/7 usemman päivän ajan. Täällä on pauke alkanut vasta tänään alkuillasta.
Me vietämme uudenvuodenaattoa sisätiloissa, jääkiekkopeli telkkarissa pauhaten. Toistaiseksi tilanne  on rauhallinen, lähes 9-vuotiaan koiraherran kuulo on ehkä heikentynyt juuri sopivasti (juusto- tai Dentasticks -paketin avaamisen kuulee edelleen moitteetta), pauke kuuluu onneksi kaukaa eikä ihan yhtäjaksoisesti.
Mies on töissä, minulla täällä juhlan kunniaksi juustosnackseja, juustoja ja jouluherkkujen rippeitä, sekä vielä pari kautta Downton Abbeyta ja neule.

Uusi vuosi 2016 tuokoon meille kaikille vastauksia rukouksiimme, hiljaisten toiveiden täyttymistä, iloisia yllätyksiä, onnistuneita hetkiä tärkeiden ihmisten kanssa sekä kaikkea uutta ja jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti